FIFA Skandalı: Hıncal Uluç

Şimdi bir düşünün.. 1/16 final maçında Fransa, ya Arjantin, ya İzlanda, ya Nijerya ile oynayacak.. Dünya Kupası‘nın son kalan 15 maçından biri bu.. İçlerinde doğru dürüst ilgi çekeni olmayan

Tricia Jenkins

ABD’li akademisyen ve yazar.

Forth Worth, Texas’daki Texas Christian University’de Film, TV ve Dijital Medya bölümünde Yardımcı Profesör.

Medya teorisi, eleştirel medya çalışmaları, görsel estetik gibi dersler veriyor ve İngiltere, Avustralya ve Yeni Zelanda’daki televizyon ve film yapımcılığı üzerine yapılan çalışmaları yönetiyor.

Güncel çalışmaları, Big Data ve onun Amazon, Hulu, YouTube and Netflix gibi medya şirketlerindeki içerik gelişimini nasıl etkilediği üzerinde yoğunlaşıyor.

Jenkins’ın ilk kitabı The CIA in Hollywood: How the Agency Shapes Film and Television 2013 yılında yayınlandı ve ikinci baskısı 2015 programına alındı. Kitap, American Library Association (ALA) ‘ya bağlı The Association of College and Research Libraries (ACRL) yayını olan Choice dergisi tarafından bir yılda yayınlanan akademik çalışmaların %10’undan azı için belirlenen Outstanding Academic Title 2013 listesinde yer almaya layık görüldü.

Kitap aynı zamanda Çince ve Farsça’ya da çevrildi.

Jenkins, Los Angeles TimesNational Public RadioThe BBC World ServiceThe Washington Post ve FOX’ta yazı ve görüşlerini paylaşmaya devam ediyor.

Tricia Jenkins’ın Matbuat taki Kitapları
CIA ve Hollywood