FIFA Skandalı: Hıncal Uluç

Şimdi bir düşünün.. 1/16 final maçında Fransa, ya Arjantin, ya İzlanda, ya Nijerya ile oynayacak.. Dünya Kupası‘nın son kalan 15 maçından biri bu.. İçlerinde doğru dürüst ilgi çekeni olmayan

Edward Wilson

Edward Wilson

Baltimore Maryland’de doğdu. ABD ordusunun ROTC bursu ile University of Virginia’da Uluslararası İlişkiler bölümünü bitirdikten sonra Özel Kuvvetler eğitimi aldı ve madalya ile taltif edildiği Vietnam savaşına katıldı. Savaş sonrasında ordudan ayrıldı ve Kanada ve Avrupa’da gezmeye başladı. University of Massachusetts’de İngiliz Edebiyatı alanında yüksek lisans yapmak için kısa süreliğine döndüğü ABD’yi kalıcı olarak terk etti. Bir süre Bremen’de tersane işçisi olarak çalıştı ve casusluk romanlarının önemli bir parçası olan Alman dili, yaşamı ve politikası hakkında bilgi edindi. 1974’de yirmi iki yıl boyunca öğretmenlik yapacağı İngiltere’nin doğu ucundaki Suffolk’a yerleşti. 1983 yılında ABD vatandaşlığını reddetti ve İngiliz vatandaşı oldu, resmi olarak 1986’da ABD vatandaşlığından çıkarıldı. Bu dönemde aktif bir sendikacı ve Sosyalist İşçi Partisi ve sendikaların öncülüğünde kurulan Anti-Nazi Birliği üyesi oldu. 1997’den bu yana kendini tamamen yazmaya adadı. Dört romanı dışında Tribune MagazineThe GuardianThe IndependentPractical Boat OwnerNorfolk Suffolk LifeSecond SightThe Waveney Clarion ve Chapman Magazine gibi gazete ve dergilerde yazıları yayınlandı.

Şehre uzak bir köyde yaşayan Wilson yazarlık dışındaki vaktini yelken, kano, yüzme, koşu ve sebze yetiştirerek geçiriyor.

Edward Wilson’ın Matbuat taki Kitapları
Devletin Adamı